Därför skall du välja oss

Vårt mål är att arbeta med rekommendationer till fullo. Detta gör att vi är beroende av nöjda kunder.

Har du inte hört om LISTED tidigare? Kontakta oss för att veta mer. Vi erbjuder bred kompetens tillsammans med livsglädje. Ett engagemang som är grundat på passion för våra kunder och mäklare med ett 360 graders-perspektiv är vårt recept för att uppnå prisrekord och nöjda kunder.

Personal

På LISTED jobbar lyckliga människor som når sina privata och affärsmässiga mål. Vi strävar efter att vara cheflösa vilket innebär ansvarstagande och stort eget driv.

Vill du bli en del av oss? Vi söker fastighetsmäklare. Tillsammans har vi arbetat fram ett förmånligt upplägg för duktiga fastighetsmäklare som själva kan ta över minst 30 affärer på årsbasis. Kontakta Andreas på eneroth@listed.se så kan vi träffas och berätta mer.

Sara Lukenda
Registrerad Fastighetsmäklare

Här finns vi

Vårt kontor är beläget i Älvängen i Ale på Göteborgsvägen 78 och ni finner oss även på Järnvägsgatan 3 vid Järntorget i Göteborg.

Vår idé

Vår idé handlar inte bara om att förmedla bostäder, vi vill utveckla en säljstrategi, unik för varje uppdrag. Säljstrategin grundar sig i att både köpare och säljare skall få uppleva ett så stort engagemang av oss på LISTED som möjligt i varje del av försäljningsprocessen.

Det här händer på listed just nu

LISTED rekommenderas

Vårt mål är att 100% av våra nya kunder kommer via rekommendationer.

Skicka in din rekommendation

Vi vill veta vad du tycker om oss. Skicka in ditt omdöme till smile@listed.se

Visning med nytt intryck

Välkomna på visning med ett nytt intryck!

Speedvärdering

Speedvärdering är vad det heter, du får en värdering mycket snabbt. Du skickar oss information om din bostad. Fördelen med detta är att du får informationen snabbt.

Jag vill ha en speedvärdering

15% extra på din försäljning

Ladda ner vår gratis "måste guide" för att få ut upp till 15% extra på din bostadsförsäljning.    Traditionell värdering

      Samarbetspartners och branschorganisationer