Såld

Snabbfakta

  • Boarea 63 kvm
  • Biarea 27 kvm
Kontakta oss för visning
Kontakta Listed

DELA OBJEKT

DRÖMBOENDET SOM KAN BLI DIN VERKLIGHET

Med havets salta stänk mot din sommarbrända kind och det bästa av västkusten kan du bo här som havets kung och drottning! Detta är ett drömboende som helt enkelt kan bli din verklighet redan denna vår och sommar. Huvudhuset byggdes om 2017 och har all den lyx och grace ett havsnära boende skall ha. Vy mot havet när du vaknar upp i huvudsovrummet och njutningen av himlens skådespel när solen går ned bakom Marstrand med ljudet av en sprakande brasa i bakgrunden. Uterummet har ett tak och fönsterpartier som går att ställa upp för de dagar du vill känna att du äter ute med havets brisar ackompanjerandes. Men låt inte heller de disigare dagarna förstöra middagsbjudningen som du brassat ihop i uteköket, dra bara igen tak och fönster. Det goda livet fortsätter ut på terrassen med glaspartier som vindskydd och med mjukt och underhållsfritt komposittrall under dina fötter. Du kliver ned i spabadet och njuter av panoramavyn över havet med Brattön och Marstrandsön som siluett.

Ansvarig Mäklare

Nadia Largo Eneroth largo@listed.se 070-456 02 71

Assistent

Fakta

Ägandeform
Fritidshus - Arrende
Fastighetsbeteckning
ÖDSMÅL 2:68
Land
Sverige
Kommun
Kungälv
Stad
Kode
Församling
Solberga
Postnummer
442 98
Byggnadstyp
1 plans vinterbonat fritidshus
Byggnadsår
2017
Byggnadsår kommentar
Huset har totalrenoverats till grunden 2017. Ursprungsår 1952. Ny- till och ombyggnationer har skett 2006/2007 där badrummet behölls år 2017.
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Torpar- och plintgrund
Fönster
3-glas
Eldstad
Braskamin
Ventilation
Självdrag samt pax-fläkt i badrum
Tv- internetutbud
Via trådlöst adsl
Uppvärming
Luftvärmepump, braskamin i huvudhuset och direktverkande elradiator i friggeboden. Förberett för elradiatorer i huvudhuset.
Vatten och avlopp
Via Rörtångens vatten- och avloppssamfällighetsförening, RVA
Taxeringsvärde fastighet
614 000
Taxeringsår
2 020
Taxeringskod
225- Småhusenhet, småhus på ofri grund
Taxeringsvärde kommentar
Arrendatorn taxeras för byggnadsvärdet.
Arrende
31290
Värdeår
1930
Kommentar
El avser även uppvärmning. RVA, Rörtångens Vatten och Avloppssamfällighetsförening, debiterar för helår ca 7 000 kr och för sommarhalvår ca 3 380 kr och därutöver för vattenförbrukningen. Övrigt avser internet. Driftskostnaderna baserar sig på fyra personer. Driftskostnaderna är individuella och kan därmed se annorlunda ut för dig beroende på förbrukningsvanor, familjesammansättning, abonnemangsval och avtal.
Överlåtelseavgift, betalas av
Vet ej
Försäkring, fullvärde
Ja
Energistatus
Behövs ej
El
2 400 kr/år
Vatten/Avlopp
6 756 kr/år
Samfällighet
300 kr/år
Renhållning
2 700 kr/år
Försäkring
3 996 kr/år
Övrigt
3 600 kr/år
Driftskostnader totalt
19 764 kr/år
Visa all fakta

BESKRIVNING

Kanske ser du även din båt guppandes på havet. Du njuter av att se hur dina sommargäster trivas i det omrenoverade gästhuset där dom precis har tagit ett bastubad och springer ned längs med klipporna för att svalka sig i havet. För vem känner sig inte som en superhoust när gästerna också får vakna upp med havet som närmaste granne. Eller vet du vad, kanske känner du bara för att fira en riktig midsommar oavsett väder och vind och tänker nu är dagen här och du slår till! 

TOPP 10

- Spabad
- Utekök 
- Fantastisk vy
- Västkustens salta stänk
- Badmöjligheter precis nedanför
- Havet som granne och ett oslagbart läge
- Gästhus med magisk vy, bastu och badrum
- Ljuvlig terrass med underhållsfria materialval
- Underbart huvudhus med grace ombyggt år 2017
- Påkostat uterum med tak som kan vinklas för härligt ljusinsläpp och öppningsbara fönsterpartier. Perfekt att nyttja under för- och senssommaren.  

 

OM RÖRTÅNGEN

BÅTPLATS

Önskar du hyra båtplats kan man ställa sig i kö hos Rörtångens båtförening.

BARO

BARO 
Bostadsarrendatorernas Riksorganisation är en sammanslutning som ska tillvarata bostadsarrendatorers olika intressen. BARO har idag bostadsarrendeföreningar från nästan hela Sverige som medlemmar där Rörtångens arrendeförening är en av dom. För mer info hänvisar vi dig till http://www.arrenden.se/

OM ARRENDEAVTALET

ALLMÄNT OM ARRENDE

Dokument

Besiktning

BESIKTNING
Under visningen kommer vi att berätta om besiktningen utförd av Anticimex. Även om vilka fördelar som finns för dig som intressent, och förhoppningsvis blivande köpare, att fastigheten är besiktigad när ett köpeavtal träffas och att en tecknad dolda fel-försäkring finns vid tillträdet.

 

Karta

Jag vill följa budgivningen

    Jag vill veta slutpriset

      Ange din e-post nedan så meddelar vi dig slutpriset för denna bostad!

      Listed vill sälja din bostad