TÄVLING KATTLEBERG AIRPORT

Kattleberg Airport kom till för att ägare Kjell vågade uppfylla sina drömmar.

Nu vill vi veta vilka drömmar och visioner du har! Vad skulle du önska skapa på denna plats om du inte hade några begränsningar? Markytan är cirka 80 000 kvadratmeter och ligger i nära anslutning till Göta Älv, Älvängen centrum och kommunikationer så som pendeltåg. Här finns idag ett bostadshus på ca 180 kvadrat, ett klubbhus som står på en bergshäll och en hangar där det även finns en lägenhet. Hit kommer man om man kör längs med 45:an och tar av vid Älvängen/Alvhem och vidare upp någon minut med bli längs en mindre väg. Men låt dig för sakens skull inte bli begränsad av detta. En linbana upp från cykel och gångvägen som går längs med älven till pendeltåget i framtiden?!

Önskar skolbarn och ungdomar komma på platsbesök finns det möjlighet till detta.

Vinnande förslaget får en flygtur med elplan runt området. Det vinnande förslaget kommer gestaltas i bild och form och publiceras i Ale Kuriren och vem vet, drömmar kanske blir till verklighet?

Förslag skall inkomma senast sista januari 2021 till mäklarbyrån LISTED. Hur och på vilket sätt du väljer att presentera och gestalta ditt förslag finns det inga begränsningar för.

Vill du veta mer kontakta ansvarig mäklare Nadia Largo Eneroth på 0704-560271 eller på largo@listed.se.

Öppna dina sinne och kom med förslag och låt drömmar bli till verklighet!

Bilder och karta finns i försäljningsannonsen på startsidan.

(I verkligheten finns det självklart begränsningar med vad man få och inte får göra i form av t.ex. lagar men i detta fallet vill vi få in bidrag utan att man låser sitt sinne i vad man inte få går).

Det här händer på listed just nu

LISTED rekommenderas

Vårt mål är att 100% av våra nya kunder kommer via rekommendationer.

Skicka in din rekommendation

Vi vill veta vad du tycker om oss. Skicka in ditt omdöme till smile@listed.se

Visning med nytt intryck

Välkomna på visning med ett nytt intryck!

Speedvärdering

Speedvärdering är vad det heter, du får en värdering mycket snabbt. Du skickar oss information om din bostad. Fördelen med detta är att du får informationen snabbt.

Jag vill ha en speedvärdering

15% extra på din försäljning

Ladda ner vår gratis "måste guide" för att få ut upp till 15% extra på din bostadsförsäljning.    Traditionell värdering

      Samarbetspartners och branschorganisationer