5 tips som bidrar till en smidigare flytt!

En flytt innebär en stor förändring och det är väldigt mycket runt omkring att tänka på. Här delar vi med oss av fem tips som underlättar för din flytt.

 

  1. Förbered ifall du behöver hjälp eller ej!

Det är bäst att förbereda flytten i god tid innan. Kanske ska du anlita en flyttfirma, få hjälp av vänner, eller fixa allt på egen hand? Om du skulle anlita en flyttfirma så brukar de låna ut det mesta man behöver. Och om man väljer att göra allt själv är det viktigt att veta att man behöver skaffa flyttkartonger och boka hyrbil.

 

  1. Packa smart!

Packa tunga saker i botten av flyttkartongerna och lägg lättare saker uppe på. För att skydda ömtåliga saker – använd filtar. Det kan även vara väldigt smart att märka kartongerna med dess innehåll så att det blir lättare att hitta sakerna när man sedan ska packa upp allt.

 

  1. Under flytten…

Det gäller att allt är packat och uppmärkt på flyttdagen så att du enkelt kan ställa rätt kartong i rätt rum. Behåll några lampor i bostaden för att se ordentligt – självklart även i den nya du flyttar in i. Kolla även med ditt elbolag så att elen är påslagen i det nya boendet.

 

  1. Packa värdesaker separat.

Alla värdesaker såsom datorer, smycken och andra föremål bör packas för sig i en väska för att försäkra sig om att allt sådant verkligen kommer med i flytten.

 

  1. Ändra försäkringen!

När du flyttar gäller hemförsäkringen i en månad, både för den nya- och den gamla bostaden. Det är då viktigt att du kontaktar ditt försäkringsbolag för att uppdatera uppgifter såsom bostadsyta och vilka personer som ska på din nya adress.

 

Det här händer på listed just nu

LISTED rekommenderas

Vårt mål är att 100% av våra nya kunder kommer via rekommendationer.

Skicka in din rekommendation

Vi vill veta vad du tycker om oss. Skicka in ditt omdöme till smile@listed.se

Visning med nytt intryck

Välkomna på visning med ett nytt intryck!

Speedvärdering

Speedvärdering är vad det heter, du får en värdering mycket snabbt. Du skickar oss information om din bostad. Fördelen med detta är att du får informationen snabbt.

Jag vill ha en speedvärdering

15% extra på din försäljning

Ladda ner vår gratis "måste guide" för att få ut upp till 15% extra på din bostadsförsäljning.    Traditionell värdering

      Samarbetspartners och branschorganisationer