4 tips på hur du får en liten yta att kännas större!

Vem vill inte att sitt rum ska se större och luftigare ut? Här kommer fyra tips på vad du kan förändra i ditt hem för att få rumsytorna att kännas större:

 

  1. Välj ljusa basfärger!

Med en ljus färg på väggarna i hemmet upplevs inte rummen lika fullt med saker som när man inreder i ett mörkt eller färgstarkt rum. Mörka väggar får det att kännas som att väggarna kommer mot dig. När du väljer ljusa färger på de större möblerna och väggarna reflekteras ljuset bättre som bidrar till att ytan i rummet känns större.

 

  1. Anpassa möbler efter rumsstorlek.

För stora möbler i rummet som tar upp väldigt stor del av golvytan bidrar till att rummet ser ut- och även känns mindre. Mät därför istället upp rummen och anpassa ditt möbelköp utefter rumsstorlek istället för att till exempel bara tänka på vad man gillar för soffa eller säng. Förvaring högt upp på väggen bidrar också till att rummet upplevs större.

 

  1. Inred med speglar!

Att inreda med mycket speglar bidrar till reflektioner som skapar ett djup inuti rummet. Det är även väldigt snyggt med speglar i olika former, men för en liten bostad är en större spegel att föredra.

 

  1. Plocka bort småsaker!

Det är lätt att man samlar på sig mycket småsaker i ett hem och att mycket av det ligger framme. Småsaker som man måste ha kvar kan man förvara i boxar eller på hyllor istället för att det ligger löst. Genom att färre småsaker ligger framme läggs ett större fokus på ytor eller snygga detaljer som då framträder mycket enklare.

 

 

Det här händer på listed just nu

LISTED rekommenderas

Vårt mål är att 100% av våra nya kunder kommer via rekommendationer.

Skicka in din rekommendation

Vi vill veta vad du tycker om oss. Skicka in ditt omdöme till smile@listed.se

Visning med nytt intryck

Välkomna på visning med ett nytt intryck!

Speedvärdering

Speedvärdering är vad det heter, du får en värdering mycket snabbt. Du skickar oss information om din bostad. Fördelen med detta är att du får informationen snabbt.

Jag vill ha en speedvärdering

15% extra på din försäljning

Ladda ner vår gratis "måste guide" för att få ut upp till 15% extra på din bostadsförsäljning.    Traditionell värdering

      Samarbetspartners och branschorganisationer