3 anledningar till att värdera din bostad!

Det är inte helt självklart för människor att man bör värdera sin bostad, därför har vi valt att dela med oss av tre anledningar till varför du ska värdera din bostad:

 

  1. Du får koll på dina pengar.

När man sparar i aktier och fonder brukar man oftast vara ganska duktig på att följa upp- och nedgångar, men så är det inte med bostaden traditionellt sätt. Eftersom den största delen av dina tillgångar finns i din bostad är det viktigt att ha koll på hur mycket den är värd.

 

  1. Enklare att vara förberedd.

Om du vet hur mycket du får för ditt nuvarande boende är du väl förberedd om du skulle hamna i en situation där du kanske måste sälja din bostad eller om ditt drömboende plötsligt skulle dyka upp.

 

  1. Smartare planering av renoveringar.

Det är viktigt att hålla koll på hur mycket bostaden är värd för att kunna underhålla bostaden. Vet man vilket övervärde man har så blir de enklare att planera sitt renoverande.

 

Det här händer på listed just nu

LISTED rekommenderas

Vårt mål är att 100% av våra nya kunder kommer via rekommendationer.

Skicka in din rekommendation

Vi vill veta vad du tycker om oss. Skicka in ditt omdöme till smile@listed.se

Visning med nytt intryck

Välkomna på visning med ett nytt intryck!

Speedvärdering

Speedvärdering är vad det heter, du får en värdering mycket snabbt. Du skickar oss information om din bostad. Fördelen med detta är att du får informationen snabbt.

Jag vill ha en speedvärdering

15% extra på din försäljning

Ladda ner vår gratis "måste guide" för att få ut upp till 15% extra på din bostadsförsäljning.    Traditionell värdering

      Samarbetspartners och branschorganisationer